Header Ads

Breaking

Thursday, June 17, 2021

"Bengang kerana buat status whatsapp" - Anak Usahawan Kosmetik Dedah Cerita Sebenar Dikasari ibu dan bapa tiri

 


Sejak dari semalam kecoh apabila seorang usahawan kosmetik wanita yang pernah terpalit kontroversi sebelum ini dikatakan telah mengasari anaknya.


Menurut cerita, punca sebenar kejadian kerana remaja terbabit dikatakan disebabkan dia memuat naik status WhatsApp mengenai harta.

Sebelum ini, ibunya yang juga merupakan seorang usahawan kosmetik itu telah dithan pihak berkuasa bagi membantu slasatan kerana tuduhan memuk0I anak perempuannya yang berumur 16 tahun itu sehingga mengalami keced.eraan.Bagaimanapun, gadis tersebut yang dikenali sebagai Puteri Ekora telah memuat naik satu hantaran di facebook mendakwa dia telah dipuk0I semasa suaminya keluar untuk membuat penghantaran barang.


Mama pergi ket0k pintu bilik dan saya keluar dari bilik. Bapa tiri saya suruh saya duduk di atas kerusi. Mama dan bapa tiri saya maraah kerana saya buat status whatssap tentang mama. Bapa tiri saya menarik dan terus menamp0r saya menggunakan tangan kerana saya Iari dari mama.


Mama pukoI saya di kepala dengan menggunakan telefon bimbit sebanyak dua kali dan menyepaak saya di bahagian tekaak kiri.


Gadis itu juga mendedahkan, ibunya sanggup menghayonkan sebatang kayu hoki ke arahnya, namun mujur dia sempat meIarikan diri.


Mama saya tanya saya " mung nak duduk nge toktuo mung ko ? " Lepastu dia menyuruh bapa tiri saya mengambil hanger untuk memukoI saya jika saya mengatakan " YA " untuk tinggal bersama mertua saya . 

sekian dari saya , saya ingin keadilan untuk saya sebagai anak yang teranaiya . Sejak dari kecil lagi saya dipukoI dengan mama dan bapa tiri saya . 

Saya harap kisah ini jadi pengajaran untuk semua orang . Saya bukan tak sayang mama tapi saya kalis doh sebab keno pukoI skmo . Saya nak tanya kalau kena dekat diri sendiri saya rasa awak akan buat tidakkan yang sama . Awak tidak duduk tempat saya awak tak akan tahu perasaan saya macam mana .

Sumber : Facebook Puteri Ekora

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.