Header Ads

Breaking

Tuesday, August 3, 2021

" Nak ambil vaksin ke nak tayang aset 50 sen?" - Influencer dikecam netizen selepas buka hampir separuh bajunya ketika terima suntikan vaksin

 


Baru-baru ini viral satu rakaman video di media sosial yang memaparkan seorang wanita yang juga dikatakan seorang influencer yang dengan sengaja menanggalkan hampir separuh bajunya ketika datang mengambil suntikan vaksin C0VID-19.


Rakaman video berdurasi hampir seminit itu telah mendapat lebih 50 ribu tontonan di twitter, ramai netizen terkejut kerana wanita itu seakan tidak ada rasa malu apabila membuka separuh bajunya sehingga menampakkan pakaian dalam ketika proses suntikan vaksin kepadanya di sebuah pusat pemberian vaksin (PPV).


Tindakan yang dinggap memaIukan dari wanita tersebut yang memakai pakaian ketat dan mencoIok mata itu juga mengundang kecaman orang ramai di laman sosial.Salah seorang pengguna dengan nama @Epi berkata, perbuatan wanita tersebut seperti mencaabar Allah S.W.T dengan membuka auurat di khalayak ramai.


“Ni la salah satu punca Malaysia dpt bencana….udah la xtakut Allah SWT…Cabar pula Allah SWT dgn d buka auurat depan khalayak ramai..,” katanya.


Sementara @Julea Rehman berkata, tindakan yang dilakukan wanita tersebut merupakan satu perkara yang sia-sia dan tidak menghormati petugas di PPV.

Gambar hiasan


“Muka dah la tak Lawa… Mengedik pulakk…. Turki dah terbakar.. Nak seeksi sangat orang orang perempuan dia.. Esok Malaysia Tenggelam… Ni belajar mesti setakat PMR,” jelasnya. 


Berita asal Oleh MUHD AFIQ AL-HAFIZ MAT YUSOF

Sumber – K! ONLINE

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.