Header Ads

Breaking

Tuesday, November 24, 2020

Da’i Syed Dituduh Rosakkan Anak Dara Orang, Bawa Balik Gadis Ke Rumah?

 Dah lama tak dengar perkembangan seorang dakwah dan juga penyanyi, Da'i Syed. Menurut laporan dari rotikaya, sekarang hangat diperkatakan di laman Twitter apabila seorang netizen mend4kwa seorang pendakwah dan penyanyi Da’i Syed yang dikatakan telah membawa pulang dan meragut kesucian seorang gadis.

Menerusi pendedahan tersebut, netizen itu mendakwa rakan baiknya seorang yang naif telah menjadi mngsa pemuas n4fsu Dai Syed. Dakwa netizen itu lagi, sudah ramai gadis turut menjadi m4ngsa pendakwah tersebut.


Netizen itu mend4kwa sudah banyak perempuan pendakwah berkenaan bawa pulang ke rumah. Ujarnya, rakan baiknya dikatakan mengalami tr4uma selepas mend4kwa penyanyi lagu Ya Agmal Eyoun itu bertindak sedemikian.Dalam pada itu, gadis itu turut berkongsi beberapa paparan skrin mesej daripada beberapa individu lain yang mend4kwa turut menjadi mngsa pendakwah berkenaan.
Lebih mengejutkan seorang individu mendakwa bertemu dengan pendakwah itu ketika program Jom Heboh dan kemudian ada berbalas mesej. Namun mengejutkan apabila mendakwa Da’i itu ajak untuk ‘check in’ hotel.

Memetik laporan Murai, pengurus kepada Dai Syed telah dimaklumkan mengenai dakw4an itu dan akan melakukan si4satan serta mengeluarkan kenyataan rasmi dalam masa terdekat.


Untuk rekod, Da’i Syed atay nama sebenarnya Syed Shah Iqmal Syed Mohammad Shaiful Jamalullail itu merupakan peserta program Da’i musim ke-4 pada tahun 2016.


Sumber : rotikaya

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.