Ticker

6/recent/ticker-posts

Netizen malu sebab buruk sangka selama ini, minta maaf kepada Caprice

 


Sejak dua bulan lalu, hangat diperkatakan mengenai kemelut pendakwah terkenal, Ustaz Ebit Lew dengan penyanyi rap, Caprice berhubung misi bantuan di Gaza, PaIestin.


Susulan pendedahan Caprice, penyanyi itu dikecam teruk oleh netizen sehingga ada menerima banyak uguutan buunuh. Malah, Caprice memaklumkan dirinya kurang selamat


Bagaimanapun, sejak tular isu melibatkan pendakwah itu baru-baru ini, ramai netizen tampil meminta maaf kepada Caprice kerana pernah mencaaci serta bersangka buruk terhadap penyanyi itu.Berkongsikan mesej permohonan maaf diterima daripada netizen, Caprice berkata tidak sangka ramai meminta maaf kepadanya serta sebak kerana banyak simpan perasaan selama tiga bulan ini.


Dalam pada itu, Caprice turut memohon maaf seandainya ada menyakiiti hati mana-mana pihak atau caranya sebelum ini agak kasar.


Semalam, menerusi satu perkongsian, Caprice meminta agar Ustaz Ebit Lew memohon maaf secara terbuka kepadanya dan orang lain. 


Kata Caprice lagi, setiap manusia tidak terlepas dari melakukan kesilapan serta mendoakan individu tersebut kembali bertaubat.

Kredit tanpa prejudis kepada : ROTIKAYA

Post a Comment

0 Comments