Ticker

6/recent/ticker-posts

Didakwa Dah Kahwin, Gadis Ini Tampil Dedah Ziela Jalil Isteri Kedua Bapanya?

 


Sejak dari semalam kecoh di laman sosial berkenaan satu gossip melibatkan seorang pelakon dan penerbit drama terkenal tanah air yang didakwa sudah bergelar isteri kedua selama hampir dua tahun. Perkara tersebut secara tidak langsung menimbulkan pelbagai spekulasi dan teka-teki di kalangan netizen. Siapa tu?
Isteri seorang Dato’?


Menurut sumber, penerbit terkenal ini didakwa telah dirisik oleh seorang Dato’ dan mereka berdua telah selamat mendirikan rumah tangga hampir dua tahun. Tidak berakhir di situ, dia juga dipercayai telah menjadi isteri kedua, dan selamat dinikahkan di sebuah masjid yang terletak di ibu negara.'Tidak berakhir di situ, wujud beberapa screen shot yang menguatkan dakwaan bahawa dia (penerbit) telah selamat berkahwin.


Disahkan oleh anak tiriTerbaru, seorang gadis dikenali sebagai Lola, di laman Twitter, mengakui bahawa dakwaan penerbit terkenal yang menyembunyikan perkahwinan daripada umum, merupakan Ziela Jalil. Jelas gadis itu lagi, mereka sekeluarga menerima dengan senang hati kehadiran Ziela Jalil dan menyayanginya seperti ibu sendiri.

Berikut beberapa respon dari netizen tentang gossip ini..

Sumber: Twitter via ohbulan

Post a Comment

0 Comments