Header Ads

Breaking

Friday, March 26, 2021

Isteri GlGlT kemaIuan suami sampai putus selepas bengang suaminya bermalam dirumah wanita lain

 


Bila diri sudah dikuasai oleh sikap marah pasti kita akan berbuat sesuatu yang diluar jangkaan, sesuatu yang tak pernah dijangkakan.Mungkin itulah yang berlaku kepada seorang isteri yang bengang gara-gara si suami tidak pulang ke rumah, seorang wanita sanggup bertindak luar kawalan sejurus suaminya pulang selepas bermalam di rumah wanita lain.


Wanita yang dikenali sebagai Asifa Nakagolo, 38, dipercayai telah mengig.it zakar suaminya yang baru sahaja pulang dari keluar malam di daerah Bugweri, Uganda Timur pada Isnin yang lepas.

Ingat cur.ang dengan wanita lain


Menerusi laporan yang dipetik daripada The Sun, Asifa yang sedang ha.mil mem.arahi suaminya dikenali sebagai Bashir. Sebaik tiba di rumah, si isteri bertindak meny.erang suaminya tanpa sempat bertanyakan apa yang sedang berlaku.


Difahamkan, berlaku sal.ah faham di antara mereka dan wanita ini, mempercayai suaminya telah bermalam di rumah perempuan simpanannya. Kini, bapa kepada sembilan cahaya mata itu, sedang mendapatkan rawatan di hospital selepas zak.arnya telah dig.igit sehingga putus sebelum disambung semula.


Bukan itu sahaja, ma.ngsa juga mengalami kesan ko.yakan yang ter.uk di bahagian kema.luannya setelah digi.git berkali-kali oleh isterinya sendiri. Namun apa yang mengejutkan apabila, si suami tampil menceritakan perkara sebenar bahawa dia tidur di rumah isteri keduanya yang juga sedang ha.mil beberapa bulan.

Rupa-rupanya, lelaki itu sebelum ini sama sekali tidak pernah memberitahu isteri pertamanya tentang perkahwinan keduanya itu. Susulan daripada ins.iden itu, lelaki itu dikejarkan ke hospital dan masih menerima rawatan berikutan keced.eraan yang dialaminya.Isteri kedua saya sedang ha.mil, itulah sebabnya saya tidur di sana dan pulang ke pangkuan Asifa di sebelah pagi. Tetapi sebaik saja dia ternampak saya, dia terus meny.erang dan mengg.igit zak.ar saya sehingga pu.tus dan cede.ra par.ah.


Jelas Doktor Suna, individu yang bertanggungjawab merawat Bashir menjelaskan, dia mungkin tidak dapat lagi melakukan hubungan se.ks sepanjang hayatnya berikutan kejadian itu.


Zaka.rnya tidak dapat disambung kembali kerana ia telah m.ati. Kesimpulannya dia tidak akan dapat melakukan hubu.ngan kelamin seumur hidup. Dia akan membuang air kecil melalui tiub seumur hidup akibat keced.eraan yang dialaminya.


Kini, pihak polis giat menjejaki sus.pek yang dipercayai telah melarikan diri.


Sumber: The Sun

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.