Ticker

6/recent/ticker-posts

Syura dedah ada pihak tawar RM100,000 untuk layan sugar daddy untuk tempoh beberapa jam

 


Umum tahu sejak pandemlk C0VID-19 banyak pihak yang terjejas termasuklah sektor kewangan. Ramai insan tidak bertanggungjawab mengambil peluang ini untuk menawarkan sesuatu yang tidak bermoraI kerana menyangka dengan duit dia boleh dapat semua yang dia mahu.


Penyanyi dan juga usahawan, Syura badron juga menjadi antara mereka yang ditawarkan oleh pihak tidak dikenali yang disy4aki terbabit dengan pengurusan mencari wanita untuk 'sugar daddy' dengan bayaran yang sangat lumayan, RM100,000.


Menurut ibu tunggal tiga anak itu, mesej tawaran berkaitan aktiviti tidak bermor4l berkenaan diterimanya melalui kiriman DM di Instagram, baru-baru ini."Saya ditawarkan sekitar RM100,000 hanya untuk perkhidmatan meIayan 'sugar daddy' selama beberapa jam yang syaratnya di dalam bilik sahaja. Memang mengejutkan, tapi terima kasihlah saya tak berminat langsung," katanya kepada Harian Metro.


Ujar Syura dalam kiriman mesej itu juga dia dimaklumkan dengan perincian pembayaran iaitu RM70,000 akan dimasukkan ke akaun sebagai deposit, manakala bakinya pula diterima selepas perkhidmatan.


Syura atau nama sebenarnya Zuraidah Badron, berkata dia amat terkejut dengan mesej dikirim pihak terbabit yang dianggap agak berani memberi tawaran kepadanya tanpa berasa segan dan ma.lu.


"Saya tidak memerlukan tawaran sebegitu untuk mencari rezeki bagi menyara anak dan keluarga. Banyak kesan bur.uknya, selain wang diperoleh itu memang sah haram di sisi agama."Apapun, sekarang rezeki saya dan keluarga dimurahkan Allah SWT sejak mengusahakan produk kosmetik Charmant. Alhamdulilah, saya sangat bersyukur dan terima kasih atas sokongan pelanggan," katanya.


Ditanya apakah tindakan aktifnya memuat naik pelbagai video di Instagram menjadi tarikan pihak berkenaan untuk memberi tawaran, Syura tidak menafikan. Katanya, mungkin mereka kasihan melihat dia bersusah payah membuat promosi pemasaran produk di Instagram.


Bagaimanapun, kini Syura sering dipuji makin cantik oleh pengikutnya di media sosial yang menyifatkan penampilannya semakin menawan meski bergelar ibu dan mencecah usia 35 tahun

Post a Comment

0 Comments