Header Ads

Breaking

Tuesday, September 14, 2021

"Saya akan jaga anak kita, Cik B dan Kacak," - Cik B 'geli' tengok video 'sweet' dan janji bakal 'daddy'...

 


“Umur macam mama sekarang ni tidak perlu fikir fasal perkahwinan, mama hanya perlu fikir tentang keluarga. Mama nak kahwin buat apa lagi?”


“Saya tak suka mama kahwin lagi sebab ramai lelaki yang kahwini mama sebelum ini ada banyak sisi buruk mereka. Lebih baik mama be happy dengan saya dan adik… lagi pun saya tak suka ada ayah baharu,” katanya kepada mStar.


Ditanya mengenai video sweet ibunya meraikan hari lahir Iqbal, Cik B menunjukkan reaksi geli melihat video berkenaan serta turut berharap ianya hanya untuk pemasaran sahaja.


“Saya rasa cringe. Bila masa pula saya anak dia. Benda ni berlaku sangat cepat dan mengejutkan, saya harap ini semua hanya marketing. Tapi risau juga takut mama tu terjatuh hati pula,” katanya.



Terdahulu, Vida dan Iqbal dikhabarkan merancang untuk mendirkan rumah tangga pada Disember ini. Namun, Vida bimbang apabila perkahwinan itu tidak dipersetujui Cik B dan mahu membuat solat hajat untuk melembuatkan hati anaknya itu.


Video pendek itu dimuat naik oleh Vida di Instagram Story yang memaparkan bagaimana anak sulungnya itu masih lagi protes dengan perancangannya untuk berumah tangga.


Terdahulu, Vida memuat naik video romantisnya bersama Iqbal dan di dalam video itu, Iqbal meluahkan janjinya untuk menjaga kedua-dua anak Vida.


"Saya akan jaga anak kita, Cik B dan Kacak," katanya kepada Vida.



Terdahulu, heboh di media sosial dan portal berita mengenai perancangan perkahwinan Vida dan Iqbal yang mencuri perhatian ramai.


Lebih mencuri perhatian adalah apabila Cik B beberapa kali mengeluarkan kenyataan tidak bersetuju dengan perancangan dibuat ibunya itu.


Sumber : mStar Online

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.