Header Ads

Breaking

Thursday, October 14, 2021

Kau Cantik? Rampas Hak Orang Tak? Rampas? Lemah!, kata Intan Salleh

 


Baru-baru ini Intan Salleh ada berkongsikan satu video di media sosialnya menarik perhatian netizen apabila aksi parodi memaparkan dia seolah-olah memerli golongan wanita yang merampas pasangan orang lain.


Untuk makluman,  Intan Salleh yang juga bekas madu pelakon terkenal Izreen Azminda menjadi perhatian ramai.“Kau cantik? Rampas hak orang tak? Rampas? Lemah!” katanya.


Bagaimanapun, ada yang kurang senang dengan konten video berkenaan serta ada yang mengaitkan semula dengan kisah rumah tangganya sebelum ini.


Tampil menjelaskan mengenai video tersebut, Intan berkata konten tersebut hanya sekadar suka-suka sahaja dan bertanyakan kembali siapa yang meminta maaf ketika siaran Melodi sebelum ini.“Hi sister, tak payah nak bitter sangat. Ini hanya content sahaja. kalau tak suka boleh scroll laju-laju okay?


“Dekat Melodi dah minta maaf? Siapa yang minta maaf? Ujian rumah tangga tu ye memang tu semua ujian kita semua ada ujian tersendiri dan lain-lain ujian. Saya cuma nak berhibur sahaja,” katanya.
Diruangan komen, rata-rata netizen lebih berpihak kepada Intan apatah lagi dia yang melalui hal tersebut. Malah, ramai bersetuju ayat tersebut memang patut ditujukan kepada wanita perampas.


Sumber : ROTIKAYA

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.