Ticker

6/recent/ticker-posts

Guru pula tampil dakwa jadi tempat melempiaskan nafsu serakah pendakwah selebriti

 


Seorang guru berusia 22 tahun pula tampil membuat laporan hari ini mendakwa menjadi ma-ngsa ro-gol pendakwah selebriti yang ditaan polis di Shah Alam minggu lalu.


Ketua Polis Daerah Petaling Jaya Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal berkata, wanita terbabit membuat laporan di Balai Polis Damansara ke atas suspek.


"Setakat ini di Petaling Jaya kita menerima dua laporan membabitkan c-bul dan ro-gol oleh individu terbabit.


"Maklumat lanjut berkaitan kejadian itu akan dimaklumkan nanti," katanya dalam satu kenyataan, hari ini.Portal Harian Metro hari ini melaporkan pendakwah selebriti yang ditahan polis berhubung siasatan kes da-kwaan mer-ogol seorang gadis di Shah Alam minggu lalu, ditahan sekali lagi oleh polis daerah ini atas kes ca-bul seorang lagi gadis berasingan.


Nik Ezanee berkata, pihaknya menerima laporan dibuat seorang wanita berusia 22 tahun pada jam 3.51 petang kelmarin, menda-kwa dic-abul lelaki berusia 25 tahun yang juga pendakwah selebriti.


Pendakwah selebriti terbabit sebelum ini ditahan polis bagi membantu sias-atan kes dakwaan mero-gol seorang gadis, tahun lalu.Sus-pek dita-han kira-kira 11 malam Khamis lalu, selepas tampil memberi keterangan di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Shah Alam.


Berdasarkan laporan m-angsa berusia berusia 23 tahun itu, dia mendakwa diperk-osa sus-pek yang mendakwa mahu membantu merawat gangg-uan emosi dialami pada September tahun lalu.


Sumber : harian metro

Post a Comment

0 Comments