Ticker

6/recent/ticker-posts

2 Remaja perempuan 15 tahun ditahan polis selepas cuba meragut kesucian seorang lelaki

 


Dunia dah nak kiamat kot, macam-macam perkara pelik dan tidak masuk dek akal berlaku sekarang ini.Contohnya macam satu kisah yang dikatakan berlaku di Indonesia ini.


Dua remaja perempuan masing-masing berusia 15 tahun terpaksa dit ah an pihak polis selepas didakwa cuba m3 r0 g0l seorang lelaki yang di kenali sebagai Iman. Remaja perempuan yang di kenali sebagai Puteri dan Alia itu didakwa telah men c4 bvl ke h0 rm4 tan lelaki tersebut.


Iman yang baru berusia 14 tahun dikenali sebagai pelajar pandai dan kacak di sekolahnya telah membuat laporan polis di Balai Polis Menado, Indonesia pada malam kemarin.


Menurut laporan menado.com dimaklumkan pada awalnya Puteri dan Alia mengajak mangsa untuk berjalan-jalan sebelum pulang ke rumah Puteri ketika orang tuanya tiada di rumah


Setibanya di rumah, Puteri telah men g4 jak m4 ngsa untuk berbual-bual didalam rumahnya, mangsa yang tidak tahu niat sebenar Puteri mengikut saja kehendak kekasihnya itu.


Ketika berbual, Puteri dan Alia cuba mer4ba-r4ba mangsa sehinga ke bahagian sv l1t, namun mangsa cuba mel4wan dan menghentikan kelakuan dua remaja itu tetapi Puteri dan Alia semakin menjadi-jadi sehingga mem4ksa mngsa untuk membuka seluar.


Katanya dalam kejadian itu mangsa dan puteri sempat tarik menarik seluar hingga kemalvannya terlv ka dan berdrah akibat terkena zip seluar, Iman berjaya melarikan diri dan melaporkan kejadian itu kepada ibunya sebelum membuat laporan polis.


Ketua Polis Manado Humas AKP Rolly mengatakan, berdasarkan siasatan awal, Puteri sempat membuka baju Iman dan memksanya untuk melakukan hubngan int1m tapi tidak berjaya kerana Iman melawan, katanya.


Kredit : apaceritatv

Post a Comment

0 Comments