Header Ads

Breaking

Friday, February 26, 2021

(VIDEO) Netizen Tercuit Hati Lihat Aksi Ruhainies Takut Buat Swab Test Sampai Terangkat Kaki

 


Baru-baru ini, Pelakon cantik manis Ruhainies ada berkongsikan satu video di ig miliknya memaparkan saat-saat dia menjalani ujian saringan atau swab t3st C0vid-19.


Menurut Ruhainies, meskipun tidak mempunyai kontak rapat namun dia tetap melakukan ujian saringan demi keselamatan diri serta komitmen kerja.




Namun, gelagatnya yang takut untuk melakukan swab test menimbulkan pelbagai reaksi di kalangan netizen. Ruhainies turut dilihat memegang tangan ibunya untuk menghilangkan rasa takut.

“Here you go my swab test video siang tadi. Bukti yang saya pun ber4ni okay buat swab-test. Sampai shaklng tangan dengan kaki tapi takpe, ni pun untuk keseIamatan diri sendiri dan orang lain.


“Saya fikit kontak rapat, duduk rumah diam diam tak keluar boleh selamat dah takyah swab test. Takut punya pasal. tapi dah nak start masuk set for work, kena jugak buat,” katanya.



Dalam entri itu, Ruhainies meluahkan rasa syukur dia disahkan negat!f v!rus berkenaan. Difahamkan, Ruhainies bakal memulakan penggambaran drama 40 episod, Cukup Derlta bersama pelakon Jasmin Hamid, Didie Alias, Chacha Maembong dan ramai lagi.

Sumber : rotikaya

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.