Ticker

6/recent/ticker-posts

Najib luah rasa syukur tuduhan skandaI dengan Ziana Zain akhirnya terjawab

 


Bekas perdana menteri, Najib Razak dalam hantaran terbarunya di facebook miliknya hari ini meluahkan rasa syukur dan lega selepas tuduhan mengaitkan dia mempunyai skandaI dengan seorang artis akhirnya terjawab.


Tanpa menyebut nama artis berkenaan, Najib memuat naik artikel jawapan Ziana Zain menjawab gosip yang mengaitkannya dengan “VIP ternama”.


"Satu lagi toh.mahan ja.hat terhadap saya terjawab.


"Dulu, blog-blog propaganda pro-PH pernah kaitkan saya dengan dia (Ziana)," katanya dalam satu hantaran di Facebooknya, hari ini.Hantaran itu disertakan pautan artikel yang melaporkan Ziana menjawab dak.waan dia mempunyai hub.ungan su.lit dengan VIP ternama.


Menurut laporan Ast.ro Aw.ani Ziana membuka mulut menjawab tohm.ahan berkenaan selepas lebih 20 tahun gosip terbabit berlegar.


Ketika ditemu bual, Ziana berkata dia berdepan dengan gosip berkenaan ketika berada di puncak populariti."Bila kita tengah top orang akan cuba menggosipkan kita dengan perkata-perkara yang kita tidak pernah buat," kata Ziana dalam temu bual berkenaan.


Dalam pada itu, Najib turut membuat naik artikel portal berita propem.bangkang yang men.uduhnya pernah dita.ngkap kh.alwat dengan artis berkenaan.


Sumber : maIaysiakini

Post a Comment

0 Comments