Ticker

6/recent/ticker-posts

Nak Romantik Di Pantai Tak Boleh Rentas Negeri…, kata Fadzil Zahari

 


Sudah agak lama tidak mendengar perkembangan dari Yana Samsuddin. Baru-baru ini, suaminya iaitu Fadzil Zahari ada memuat naik gambar mereka bersama  di dalam sebuah besen. Gambar tersebut dida.kwa menyindir seorang pelakon yang viral kerana ‘berkemban’ di dalam sebuah besen juga.Nak romantik di pantai tak boleh rentas negeri, rai sekadar mampu. Air haruman lavender bancuh sendiri.


Menurut Fadzil, oleh kerana tidak boleh merentas negeri, dia dan isteri terpaksa romantik di dalam sebuah besen. Tambahnya, mereka berendam di dalam air haruman lavender yang dibancuh sendiri. 

Meskipun, foto tersebut hanya di ‘edit’, netizen menda.kwa Fadzil dan isterinya telah menyindir seorang pelakon yang sedang viral kerana ‘berkemban’ di dalam besen.


Bukan itu sahaja, netizen turut mend.akwa Fadzil seolah memerIi pengacara terkenal yang sedang berada di Langkawi di atas urusan kerja.


Tuju dekat siapa sebenarnya ni?


Macam kenal je besen tu. Posting ni nak tuju dekat siapa sebenarnya?


Sekali tuju dekat dua orang, memang power abang Fadzil.


Duduk dalam besen sebelum atau selepas dia abang? Pinjam besen ka.


Di ruangan komen, rata-rata netizen terhibur membaca posting Fadzil. Namun begitu, ada juga segelintir netizen merasakan yang Fadzil tidak sepatutnya melakukan perkara sebegitu.


Sumber: Fadzil Zahari via OhBuIan

Post a Comment

0 Comments