Header Ads

Breaking

Friday, April 2, 2021

(VIDEO) "Kenapa buat anak orang macam tu?" - Rakaman detik-detik sekumpulan gadis berkeIahi buat ramai netizen bengang

 


Kehidupan remaja memang kehidupan yang tidak akan dilupakan sampai bila-bila.Ada kenangan pahit dan manis untuk dikenang sampai bila-bila.


Namun jika dilihat pada remaja masa kini cukup merisaukan kita, budaya bergad.uh sudah menjadi seakan-akan perkara biasa bila ingin menyelesaikan sesuatu permasalahan.


Yang lebih menyedihkan apabila bukan remaja lelaki tetapi remaja perempuan yang seringkali viral video pergad.uhan mereka di media sosial.


Baru-baru ini viral satu video di media sosial yang memaparkan sekumpulan remaja perempuan dilihat menyer.ang seorang remaja perempuan lain.
Video yang berdurasi 30 saat yang telah tular itu menyaksikan seorang perempuan telah menjadi ma.ngsa dise.rang oleh sekumpulan remaja perempuan lain. Sebab apa mereka berke.lahi masih belum dapat dipastikan.

Lokasi dan punca sebenar kejadian tidak diketahui dan jika dilihat pada loghat seperti ianya berlaku di pantai timur.


Melihat diruangan komen, rata-rata netizen mengecam tindakan sekumpulan remaja perempuan terbabit yang dilihat pengecut kerana hanya berani bila beramai-ramai.

Apapun kita harapkan isu ini tidak berpanjangan dan tidak sepatutnya waktu remaja kita mempunyai pengalaman pahit seperti ini.


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.