Header Ads

Breaking

Monday, August 2, 2021

Saya sudah jangka luahan kami dimanipulasi. Kalau bukan kerana adanya provokasi yang dimulakan pasti semua ini tak terjadi, kata Sheila Hassim

 


Sheila Hassim yang juga merupakan isteri kepada Lan Solo tampil meluahkan rasa terkilan apabila kata-katanya bersama tiga rakan yang lain termasuk suaminya dimanipulasi.


“Lama juga saya berdiam diri. Saya biarkan semua kecaman, caci maki terhadap kami. Walau masih ada yang waras berfikir mereka juga dikecam!


“Saya sudah jangka luahan kami dimanipulasi. Kalau bukan kerana adanya pr0vokasi yang dimulakan pasti semua ini tak terjadi. Tapi dah jadi dah pun.


“Saya manusia biasa dan punya perasaan bila asyik di ask soalan provok. Setahun lebih kami mencari dan minta penjelasan kenapa kami diperlakukan begini, senyap, sunyi, sepi,” katanya.Menjelaskan mengenai bayaran yang dituntut kata Sheila Nana hanya menyatakan menuntut permohonan maaf secara terbuka dalam tempoh 24 jam tetapi tidak menjelaskan ianya berserta wang RM200,000 yang perlu dibayar oleh mereka.


“Kami sedia beri kerjasama kalau la nilai RM1 juta itu adalah bayaran sebuah persahabatan,” katanya.

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.