Header Ads

Breaking

Thursday, November 19, 2020

Whisper Challenge Mira Filzah Dan Emir Memang Wajib Tengok, Kelakar Habis!

 


Pasangan merpati dua sejoli ini buat la apa saja, pasti akan jadi perhatian netizen.


Terbaru, pasangan suami isteri ini telah memuat naik satu video lucu di youtube channel diorang.


Video yang dimuat naik pada kali ini menampilkan tetamu pertama untuk channel mereka iaitu adik kepada Mira Filzah, Aina bersama dengan suaminya.

Content yang dibawa pula adalah permainan Whisper Challenge yang memang akan buat penonton ikut ketawa dengan gelagat mereka.



Macam biasa, di ruangan komen para peminat memberi respon yang mengatakan video lucu tersebut membuatkan mereka terhibur.Ada yang mmberitahu video ini telah menceriakan hari mereka yang suram. OMG, sampai macam tu sekali?

Kalau korang tengah mood tak okay, tengok video ni mesti akan gelak tau!


 



Sumber: YouTube #EmirAmirah via hotfm


No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.