Header Ads

Breaking

Wednesday, May 19, 2021

Hubungan Cinta 11 Tahun Putus Ditengah jalan, Bekas Teman Wanita Dakwa Syazuwan Hassan Curang Dengan Wafariena?

 



Sudah agak lama tidak dengar cerita tentang pelakon cantik, Wafariena yang popular menerusi drama bersiri tujuh hari mencintaiku 2.


Baru-baru viral di media sosial apabila seorang wanita yang mengaku dirinya bekas kekasih kepada pelakon Syazuwan Hassan tampil membuat dakwaan dia telah dicu.rangi pelakon terbabit.

Wanita yang menggunakan nama Adora di media sosialnya mendakwa bekas teman lelakinya itu berpisah dengannya selepas menjalinkan hubungan dengan pelakon Wafariena Roslan.

"Wow just wow. Perkara yang paling aku tak suka adalah apabila diti.pu. Kamu kata selepas kita putus, tetapi ia tak benar.

"11 tahun aku setia dengan kamu. Ia satu perbuatan yang teruk tetapi aku anggap cinta itu buta kan untuk kamu memilih seorang 'rempit'. Trash deserve each other anyways.

"Aku tak nak berada di liga sama, euw dan menggeIikan. Aku sudah tak nak ada kaitan atau menyebut nama dia lagi. Kamu memalukan semua kaum lelaki dan keluarga kamu," tulisnya menerusi hantaran di Instagram Stories baru-baru ini.


kisah sebenar hubungan Syazuwan dan Wafariena diketahui lima bulan selepas mereka berpi.sah.

"Firasat aku betul, perempuan itu sudah lama pasang target sebelum kami berpisah. Aku boleh hidu.

"Selepas 11 tahun, pengkhlanatan yang aku terima. Tapi mujur tuhan selamatkan aku. Patutlah dia selalu mengendap (Instagram) Stories aku.

"Kepada perempuan peram.pas lelaki aku, ketahuilah kamu hanya tempat untuk dia rebound. Dia akan melakukan perkara yang sama. Semoga kalian mendapat karma," dakwanya.

Hal yang sama turut dikongsikan di akaun Twitternya beberapa hari lalu.



"Syazuwan, Syazuwan. Banyak lagi selebriti cantik kat Malaysia ni yang classy - takpun KOLs ke you could’ve dated after me for your glow up.

"Si Nurul in real life tu jugak kau nak, have your standards really gone Chart with downwards trend? Ke tu je cheapest option yang nak dengan you?" ciapnya yang turut memetik akaun milik Syazuwan dan Wafariena.

Kemaskini turut dibuat di laman Facebook wanita berkenaan.


Bagaimanapun, sehingga kini Syazuwan dan Wafariena belum memberikan sebarang respons terhadap tuduhan wanita berkenaan.


SUMBER : GEMPAK

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.