Header Ads

Breaking

Friday, October 22, 2021

Fizo Omar pilih bekas pramugari sebagai isteri?

 


Sejak dari semalam viral di media sosial mengatakan pelakon kacak, Fizo Omar sudah mengakhiri zaman dudanya bersama dengan seorang wanita yang dikatakan bernama Fazeera Nazriaz.


Turut menghangatkan lagi keadaan apabila akaun instagram yang menggunakan nama @fazeeranazriaz turut menggunakan gambar profil pelakon Fizo Omar, 36, berbaju Melayu putih bersama anaknya, Wan Maryam, 4.

Akaun instagram yang baru diwujudkan itu juga turut memuat naik dua hantaran gambar wanita berbusana perkahwinan warna putih dengan inai jari.


Gambar pertama yang dimuat naik lima jam lalu itu memaparkan seorang lelaki sedang menyarungkan cincin di jari wanita berkenaan beserta keterangan 'Alhamdulillah'.


Gambar kedua pula memaparkan gambar wanita yang didakwa isteri Fizo itu sedang disiapkan beserta keterangan 'syukur' dan emoji cincin.


Akaun yang menggunakan nama Fizo Faz itu turut mengikuti akan rasmi Fizo Omar.


Terdahulu, tindakan pelakon, Fizo Omar, memuat naik gambar dia lengkap berbaju Melayu putih bersama anaknya di Instagram seolah-olah mengesahkan desas-desus dia sudah melangsungkan pernikahan, malam tadi.


Fizo yang memuat naik gambar itu di Instagram turut meletakkan keterangan pada gambar, 'Ok abe Joe (abang Fizo) left group recond (tinggalkan kumpulan 'terpakai') dulu ok. Apa-apa roger ok.'


Berdasarkan komen di Instagram, Fizo dikatakan bernikah dengan wanita yang juga bekas pramugari dari Sarawak dan majlis pernikahan dipercayai berlangsung di Janda Baik, Pahang.



Sementara itu, ruangan komen perkongsian berkenaan turut dibanjiri dengan ucapan tahniah daripada netizen dan rakan artis yang tumpang gembira dengan berita baik itu.


Fizo pernah mendirikan rumah tangga dengan ahli perniagaan, Mawar Karim pada November 2013 dan dikurniakan anak perempuan, Wan Maryam.


Bagaimanapun, mereka bercerai pada Julai 2019.

Sumber : Harian Metro

No comments:

Post a Comment

Note: Only a member of this blog may post a comment.